Passat

Passat

Rijklaar vanaf
€37.995,-
Passat

Een design waar je u tegen zegt

De LED Matrix koplampverlichting is niet alleen qua design indrukwekkend. De verlichting beweegt met je mee wanneer je een bocht instuurt en past zich aan op basis van tegemoetkomend verkeer. Ook de achterlichten, grille en bumpers zijn onder handen genomen. Hierdoor past het design nu nog beter bij het karakter van de Passat.

Passat

Geavanceerde assistentiesystemen

De slimme IQ.DRIVE-innovaties op de Passat, zoals Travel Assist, geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden.

Passat

Kies voor sportiviteit

Behoefte aan een nog indrukwekkender design? Dan is het R-Line pakket de perfecte keuze voor jou. Lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en een sportief interieur: dit optionele pakket maakt je Passat extra dynamisch.

Intelligente assistentiesystemen

Passat

Adaptive en Predicyive Cruise Control

Passat

Travel Assist

Passat

Natrural Voice control

Passat

Meer dan genoeg slimme innovaties

Passat

Digital Key

Passat

En er is meer....

Kies je uitvoering

Comfort Business

Comfort Business

Optimaal zakelijk

Elegance Business R

Elegance Business R

De sportieve zakenauto

GTE Business

GTE Business

Completer, geavanceerder, verfijnder

Bekijk de voorraad

Offerte aanvragen

Proefrit aanvragen

Passat Variant

Op zoek naar meer ruimte?

Hetzelfde representatieve karakter, dezelfde slimme features en hetzelfde strakke design, maar dan extra ruim. De Passat Variant combineert het karakter van de Passat met een bagageruimte van maar liefst 650 liter.

Passat

Haal het meeste uit je dag

Je brengt elke week heel wat uren op de weg door. En dat terwijl je die tijd natuurlijk liever besteedt bij je zakelijke afspraken of familie. Zorg er daarom voor dat je rijdt in een auto die het meeste van je tijd maakt. De nieuwe Passat zit vol slimme assistentiesystemen, zodat jij je kunt richten op de zaken die er toe doen.

Kijk en geniet van de Passat

Vraag een offerte aan

km

Vraag een proefrit aan