DSG-actie

Maakt extra comfort betaalbaar

Geen soepelere rit dan eentje in een Volkswagen met DSG. Al zeggen we het zelf. De slimme DSG-automaat schakelt zó ongemerkt en moeiteloos, dat je niet eens doorhebt dat je van versnelling bent gewisseld. Omdat we jou ook van dit rijcomfort willen laten genieten, hebben we geselecteerde modellen uitgerust met een extra betaalbare DSG-automaat.

DSG-automaat actie

T-Roc

Tijdelijk slechts € 500 voor een DSG-automaat

Pluspunten van de DSG-automaat

DSG

Extra snel optrekken

De soepele schakel tussen de versnelling zorgt ervoor dat er zo goed als geen tijdsverlies is bij het schakelen. Normale automaten gebruiken één as voor alle versnellingen, maar de DSG-automaat heeft er twee. Eén voor de oneven en één voor de even versnellingen. Daardoor trek je een stuk sneller op met een DSG-automaat dan met een normale automaat.

DSG

Sportieve rijervaring

Die korte schakelmomenten zorgen niet alleen voor een minder hoog verbruik en een snellere acceleratie, maar ook voor een extra sportieve rijbeleving. Hij schakelt vloeiend terug als je afremt voor een bocht en schakelt vervolgens weer vloeiend op bij het uitkomen van de bocht. Afhankelijk van het model kan je ook zelf schakelen met behulp van de flippers achter het stuur of met de knoppen op het stuur.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voorwaarden van de DSG actie? 

Je ontvangt de DSG-automaat op alle uitvoeringen van de T-Roc voor slechts € 500. De DSG-automaat krijg je standaard op alle uitvoeringen van de Tiguan Allspace. Deze actie is geldig t/m 30-03-2021.