De nieuwe Tiguan

De nieuwe Tiguan

Rijklaar vanaf
€36.390,-

Alles. Behalve saai

De nieuwe Tiguan is helemaal klaar voor 2020. Hij is alles wat je van een SUV verwacht, maar dan met net dat beetje extra. Een modern design, innovatieve features en krachtigere motoren maken dit icoon onder de SUV’s helemaal van deze tijd.

Tiguan

De nieuwe Tiguan is helemaal klaar voor 2020. Hij is alles wat je van een SUV verwacht, maar dan met net dat beetje extra. Een modern design, innovatieve features en krachtigere motoren maken dit icoon onder de SUV’s helemaal van deze tijd. De nieuwe Tiguan is bijna klaar om met jou op avontuur te gaan. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte wanneer je ‘m kunt bestellen.

De nieuwe Tiguan

Een avontuurlijke SUV

Of je nu de bergen of de bossen inrijdt, voor de nieuwe Tiguan is geen avontuur te groot. En met een trekgewicht tot 2.500 kilo neem je ook nog eens makkelijk al jouw spullen mee. Op vakantie met de boot? Een paardentrailer mee? Of een aanhanger met de fietsen van het hele gezin? Eitje. Later dit jaar volgt de Tiguan Plug-in Hybrid, waarmee je korte afstanden volledig elektrisch rijdt. Met dezelfde kracht als je van een SUV verwacht, maar dan zuiniger.

Tiguan

Revolutionair design

Zonder het herkenbare karakter van de Tiguan te verliezen, hebben we het design een flinke upgrade gegeven. Met strakkere lijnen, gewaagde details én revolutionaire verlichting. De intelligente LED-matrix koplampen IQ.Light maken je Tiguan namelijk helemaal af. Op basis van je snelheid, locatie en eigen voorkeuren passen ze zich automatisch aan en leiden ze jou door het donker. De LED-verlichting volgt zelfs de richting van de weg én je stuur. Daarmee heeft de Tiguan een ware primeur te pakken.

Bekijk de nieuwe Tiguan

De nieuwe Tiguan
De nieuwe Tiguan
De nieuwe Tiguan
De nieuwe Tiguan
De nieuwe Tiguan
De nieuwe Tiguan

Kies je uitvoering

Life

Life

Standaard met een hoop extra's

R-Line

R-Line

Op alle vlakken extra sportief

Life Business

Life Business

Jouw zakenpartner op wielen

R-Line Business

R-Line Business

Sportiviteit, ruimte én de ideale zakenpartner

De nieuwe Tiguan

Hier heb jij de touwtjes in handen

Met een strakke Digital Cockpit is ook het interieur van de Tiguan flink onder handen genomen. Met het nieuwste infotainmentsysteem en een hoop online services ben jij van alle gemakken voorzien. Gebruik de grote touchscreenknoppen om de temperatuur in de auto of van je stoel te aan te passen. Of gebruik het multifunctionele stuur. Zonder je handen van het stuur te halen, bedien je bijna alle functies van je auto.

De nieuwe Tiguan

Een slimme bijrijder

Niet te missen in de nieuwe Tiguan is het optionele Travel Assist. Deze slimme bijrijder is de volgende stap naar autonoom rijden en helpt je bij het sturen, remmen en optrekken. Ook houdt Travel Assist andere weggebruikers op een veilige afstand en zit jij een stuk relaxter in de auto. Want het enige dat jij nog hoeft te doen, is je handen aan het stuur houden.

Kijk en geniet van de nieuwe Tiguan

Hou me op de hoogte

Plan uw proefrit