Welkom, toekomst!

De meest iconische Volkswagen is terug van weggeweest, maar nu als hypermoderne bus. Volledig elektrisch. Altijd verbonden met de wereld om je heen. En met alle features die rijden extra comfortabel maken. Wil jij als eerste zien hoe de splinternieuwe ID. Buzz eruitziet? Kijk dan verder op deze pagina.

Ruimtebesparend wonder

Ruimtebesparend wonder

Om de ID. Buzz zo flexibel mogelijk te houden, is extra aandacht besteed aan de ruimtebesparende indeling. De bagageruimte biedt genoeg ruimte voor je grootse plannen. Naast ruimte voor 5 inzittenden aan boord, is er ook nog plek voor 1.121 liter aan bagage in de bus.

 Vertrouwd, maar modern

Vertrouwd, maar modern

De avonturen van vroeger met de digitale innovaties en het comfort van nu. Dat is de ID. Buzz in een notendop. Met meer dan genoeg ruimte om samen films te kijken of languit te lezen. En de slimme assistenten houden altijd een oogje in het zeil. Vergeet de handige infotainment-features ook niet. Zo ben je altijd verbonden met de wereld om je heen én speel je de beste zomerhits uit je jeugd op vol volume af.

ID. Buzz
Specificaties ID. Buzz

Specificaties ID. Buzz

  •  Volledig elektrisch
  •  Accupakket met een capaciteit van 77 kWh
  •  Accu in slechts 30 minuten van 5% naar 80% opgeladen
  •  Plek voor 5 inzittenden én 1.121 liter bagage
  •  10" of 12" multimediasysteem, tot 7 USB-poorten en een verplaatsbaar middenconsole
Duurzaam, van binnen en buiten

Duurzaam, van binnen en buiten

De ID. Buzz is het resultaat van de duurzame koers van Volkswagen. Een voorbeeld hiervan zijn de materialen voor het interieur. In de ID. Buzz wordt geen leer of andere dierlijk materiaal toegepast. Maar de stoffen stralen wel dezelfde luxe uit. Zo is de stoelbekleding, het tapijt en de hemelbekleding gemaakt van gerecyclede producten, zoals petflessen.

IQ.Light

IQ.Light

In plaats van de klassieke ronde koplampen van de T1, is de ID. Buzz uitgerust met intelligente LED 'ogen' die communiceren met medeweggebruikers. De koplampen draaien met de bocht mee en geven zo richting aan. En wanneer de ID. Buzz voetgangers of fietsers opmerkt aan de rand van de weg, 'kijkt' hij in hun richting en trekt met subtiele lichtsignalen hun aandacht. Dat kun je best vooruitziend noemen, toch

 ID. Buzz Cargo

ID. Buzz Cargo

Benieuwd naar de elektrische bedrijfswagen van Volkswagen? Bekijk hem hier!

Ontmoet de ID. Family

ID.3

ID.3

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch

 

ID.4

ID.4

De volledig elektrische SUV

De ID.5

ID.5

Zo stijlvol kan elektrisch zijn

Niks meer missen?

Wij zullen je gegevens zorgvuldig verwerken voor het doel van deze aanvraag. In ons privacy statement kun je lezen hoe wij met persoonsgegevens omgaan en welke rechten je daarbij hebt.

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.