Transporter

Je hebt blinken. En je hebt uitblinken.

De Transporter 6.1 staat nu voor je klaar in onze showrooms. Kom nu proefrijden! Want de iconische Transporter is grondig vernieuwd. En dat gaat verder dan zijn blinkende nieuwe looks. Met het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker.

Denk je nu. ''Dat zal allemaal wel''? Kom dan maar eens een rondje rijden en ervaar het zelf. Verschil moet er zijn.

Sterk staaltje Vakwerk

Transporter

Eenvoudig en veilig inladen

Transporter

Maximale flexibiliteit

Transporter

Op drukke dagen ontspannen blijven

Transporter

Elke dag ontspannen onderweg

Transporter

Maximale flexibiliteit

Als je veel wilt vervoeren, moet je vaak creatief zijn. Daarom hebben wij iets bedacht. Zodat je zelfs bijzonder grote, brede of waardevolle leveringen met zo weinig mogelijk inspanning naar de bestemming kunt brengen.

Varianten van de Transporter

Transporter

Transporter 6.1

 • Laadvolume tot 5,8 m³
 • Laadvermogen 1.386kg
 • Laadlengte tot 3.320mm
Transporter

Transporter 6.1 Dubbele Cabine

 • Laadvolume tot 4,0m³
 • Laadvermogen tot 1,4 t
 • Laadlengte tot 3.320mm

 

 

 

Transporter

Transporter 6.1 Kombi

 • Brandstof Diesel
 • Laadvolume 5,8m³
 • Zitplaatsen 9 zitplaatsen
Transporter

Transporter 6.1 Pick-up

 • Brandstof Diesel
 • Laadvermogen tot 1.243kg
 • Zitplaatsen 2 - 6 zitplaatsen
Transporter

Multivan 6.1

 • Brandstof Diesel
 • max. 8 personen 1.300kg
Transporter

California 6.1

 • Uitsteldak
 • Multifunctioneel lederen stuurwiel met radio- en telefoon bediening
 • Climatic airconditioning met 2e warmtewisselaar
 • I. Radio Composition Colour

VW bedrijfswagen voorraad

Offerte aanvragen

California 6.1

Transporter

Onbeperkte vrijheid op vier wielen

In slaap vallen onder de sterren. 'S Morgens wakker gemaakt door het geluid van de zee. Verken het buitenland en voel je nog steeds thuis: de California 6.1 is pure vrijheid. Met zijn comfortabele interieurontwerp en doordachte details wordt elke reis een onvergetelijk avontuur. Geniet van de onafhankelijkheid en reis waar je maar wilt. Met alles wat je nodig hebt.

Transporter 6.1 Pick-up

Transporter

Je hebt opbouwen. En je hebt er op bouwen.

Ook als je een bedrijfswagen voor een opbouw op maat zoekt, is de Transporter 6.1 Chassis de juiste keuze. Oerdegelijk gebouwd en met zijn sterke motoren is het Volkswagen icoon geschikt voor vele op- en ombouwen. Helaas laat de Transporter 6.1 Chassis nog even op zich wachten. Maar... hij is het wachten meer dan waard. Want de iconische Transporter is grondig vernieuwd. Met zijn nieuwe looks, het volledig nieuwe dashboard met digitale cockpit, de nieuwste generatie infotainmentsystemen, vernieuwde TDI-motoren, de zeer rijke standaarduitrusting én hightech bestuurdersassistentie is de Transporter 6.1 een echte uitblinker. Verschil moet er zijn.

Doordacht tot in detail

Bedrijfswagen

 

Disclaimer van NL

1. Aanbevolen brutoverkoopprijs van de fabrikant

2.NEDC-disclaimer voor uitstoot en verbruik

3. De genoemde CO2-emissiewaarden, verbruikscijfers en het aantal kilometers (actieradius) zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode en kunnen mogelijk afwijken als gevolg van de nieuwe WLTP testmethode. Deze testwaarden gelden voor de voertuigen in standaarduitrusting zonder op- en inbouw en meeruitvoeringen. Ook kunnen de naderhand te plaatsen op- en inbouw en eventuele meeruitvoeringen leiden tot een hoger leeggewicht en daarmee een hoger brandstofverbruik, een hogere CO2-uitstoot en een lagere actieradius. Voorts kunnen, afhankelijk van beladingsgraad, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, conditie van de auto en rijstijl en conditie van de accu (bij elektrische voertuigen) in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die afwijken van de testwaarden. Wij adviseren Het Nieuwe Rijden (zie ook www.hetnieuwerijden.nl) voor handige tips om zuiniger te rijden. Vraag uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer naar de CO2 emissiewaarden, verbruikscijfers en indien van toepassing de actieradius van het door u gewenste voertuig.

4.De in de configurator vermelde adviesprijzen zijn standaard excl. BTW, BPM en afleverkosten. U kunt de prijsweergave desgewenst wijzigen naar de prijzen inclusief BTW, BPM en afleverkosten. Aan deze adviesprijzen kunnen geen rechten worden ontleend, zie Algemene Verkoopinformatie voor meer informatie. Hoewel de informatie in deze Car Configurator zo actueel mogelijk wordt gehouden, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, technische specificaties, kleuren, opties, accessoires of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. De genoemde CO2-emissiewaarden en verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode en kunnen mogelijk afwijken als gevolg van de nieuwe WLTP testmethode. Deze testwaarden gelden voor de voertuigen in standaarduitrusting zonder op- en inbouw en meeruitvoeringen. Ook kunnen de naderhand te plaatsen op- en inbouw en eventuele meeruitvoeringen leiden tot een hoger leeggewicht en daarmee een hoger brandstofverbruik en hogere CO2-uitstoot. Voorts kunnen, afhankelijk van beladingsgraad, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, conditie van de auto en rijstijl, in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die afwijken van de testwaarden. Wij adviseren Het Nieuwe Rijden (zie ook www.hetnieuwerijden.nl) voor handige tips om zuiniger te rijden. Vraag uw dealer naar de CO2 emissiewaarden en verbruikscijfers van het door u gewenste voertuig.

Vraag een offerte aan

km
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Vraag een proefrit aan

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.