De nieuwe Multivan

De nieuwe Multivan

Alles kunner opnieuw uitgevonden

Omdat je een flexibele, ruime bus zoekt die met z’n tijd meegaat. Omdat je iedereen een veilige ruimte wilt bieden. En… omdat je geen technische snufjes wilt, maar innovatieve oplossingen. Daarom is er de compleet nieuwe Volkswagen Multivan. Vooruitstrevend design, plug-in hybride, slimme assistenten, premium personenauto-comfort, multifunctioneler dan ooit. En dat zonder het unieke DNA van z’n voorgangers te verliezen.

Alle luxe voor jouw passagiers. Voor Mekaar. Met de nieuwe Multivan.

Nieuwe generatie

Flexibeler en luxer dan ooit

Hoogwaardige materialen in het interieur

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige materialen die de nieuwe Multivan een verfijnde, premium uitstraling geven. Standaard beschikt hij over de Digital Cockpit Pro, een 10 inch multimediadisplay. En het standaard multifunctioneel lederen stuurwiel met de 100% tiptronic laat vrijwel niets te wensen over. Bovendien kan je de kleuren van uw interieur zelf instellen met Multicolour Ambient Lighting.  Of het nu gaat om wit licht voor het vinden van verloren voorwerpen, een warme gele tint voor een ontspannende avond of een kleurrijk spel van kleuren.

Combineert design en veiligheid

Combineert design en veiligheid

De nieuwe IQ .Light LED matrix-koplampen met LED dagrijverlichting zijn niet alleen een hoogtepunt die de nieuwe Multivan al van veraf zodanig herkenbaar maakt - ze zijn ook bijzonder intelligent. Dit komt doordat het verlichtingscontrolesysteem de rijsituatie detecteert en interactief overschakelt van dimlicht naar grootlicht. Bovendien zorgt hij voor een optimale verlichting van de weg, want tot de functionele uitrusting behoort ook de "Dynamic Light Assist ", het niet-verblindende permanente grootlicht. De IQ.Light detecteert tegemoetkomend verkeer en kan afzonderlijke lichtbundels specifiek uitschakelen om tegenliggers niet te verblinden. Dankzij innovatieve camera- en radarsystemen verlicht de dynamische bochtverlichting de bocht al voordat je hem indraait.

Variabel in vorm, functie en positie

Variabel in vorm, functie en positie

De nieuwe Multivan staat voor nog meer vrijheid en is volledig aanpasbaar. Dat geldt ook voor de nieuw ontwikkelde multifunctionele tafel. Deze kan bijna overal worden geplaatst door hem eenvoudig over de rails te schuiven. De zijkanten van de multifunctionele tafel (5) kunnen worden ingeklapt en zijn vergrendeld met behulp van innovatieve vergrendeling techniek. De tafel kan in het onderstel worden geschoven, en krijgt hiermee een volledig nieuwe functie als multitool door slimme opbergvakken en bekerhouders. Hiermee tover je de tafel om tot een multifunctionele middenconsole.

Alles naar een hoger plan

Alles naar een hoger plan

Nieuw in de Multivan is het tweedelige glazen panoramadak. Het geweldige uitzicht en het vele licht zorgen ervoor dat het interieur nog ruimer voelt. Bijkomend voordeel: de maximale binnenhoogte in het midden van Multivan is hierdoor nog wat hoger. De LowE-coating van het gelaagde veiligheidsglas vermindert de warmtestraling met 78 procent. Premium comfort dat typisch is voor een Multivan.

ID. Buzz Cargo

Vroemvroem wordt zoemzoem

Bijna geruisloos door de stad zoemen? Het kan met de nieuwe Multivan eHybrid met plug-in hybride-aandrijving. Helemaal klaar voor een nieuw tijdperk en het rijdt heerlijk. De Multivan eHybrid is zo ontworpen dat de afstand die je dagelijks gemiddeld aflegt 100% elektrisch kan. Kortom: meer rijplezier, lager brandstofverbruik en lokaal CO2-vrij rijden.

Intelligente assisitentie

Intelligente assisitentie

Op het gebied van veiligheid is de nieuwe Multivan helemaal opnieuw uitgedacht. Tijdens je rit kijken er voortaan meer dan 20 slimme assistenten met je mee. Alles om jou en je passagiers safe en comfortabel naar je bestemming te brengen. Ook de fraaie nieuwe IQ.Light LED-matrixkoplampen dragen bij aan de veiligheid. Je hebt beter zicht en je bent optimaal zichtbaar. Daarnaast zorgt de integratie van Amazon's Alexa voor optimale connectiviteit. Handsfree, dus kun jij je focussen op het verkeer. En natuurlijk optimaal genieten van je Multivan.