Crafter

Crafter actie

Altijd scherp financieren

Een beetje ondernemer is altijd scherp. Dus ben je toe aan een nieuwe bus? Financier dan ook tegen een scherp tarief. Bijvoorbeeld een complete Crafter met Financial Lease, al vanaf € 299 per maand. Standaard met 4 jaar garantie. Altijd scherp financieren. Voor mekaar. Met Volkswagen Bedrijfswagens.

Crafter Acties

Profiteer nu van € 1.500 inruilpremie

Ruil nu je bedrijfswagen in van welk merk dan ook en ontvang € 2.000 extra korting. Dit is bovenop je inruilwaarde en alle andere acties. 

Wil je meer informatie of een nieuwe Crafter bestellen? Onze experts helpen je graag verder.

Crafter

8-trapsautomaat nu tijdelijk € 995

Houd je handen aan het stuur en leg je linkervoet opzij: de 8-traps volautomaat is geen overbodige luxe wanneer er veelvuldig geschakeld moet worden, in de stad en/of in de file. 

Crafter

Standaard 4 jaar garantie

Vanaf nu 4 jaar garantie standaard op je Crafter. Zo rijd jij met de zekerheid van Volkswagen Bedrijfswagens in je nieuwe Crafter.

Crafter

Economy Business vanaf nu € 23.750 of € 309 p/mnd

De Crafter Economy Business is leverbaar met het Economy Business pakket. Hiermee heeft je Crafter een mooie basis uitrusting, voor een extra scherpe prijs. Het Economy Business pakket is uitgerust met:

  • Radio Composition Colour incl. App Connect

  • Cruise control incl. Snelheidsbegrenzer

  • Comfort bestuurdersstoel met o.a. een armsteun, lendensteun en hoogteverstelling

Economy Business incl. pakket nu € 24.145 of € 311 p/mnd

Crafter

Financial lease vanaf € 309 p.m.

Rij al een Crafter vanaf € 309 per maand met Financial lease. Bereken jouw maandelijkse kosten door middel van onze leasecalculator of laat je adviseren door één van onze experts.

+ Rente en afschrijving fiscaal aftrekbaar
+ Vast bedrag per maand
+ Voordeliger uit door aflossingsvrij 'slottermijn'

E-crafter

e-Crafter

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: de e-Crafter. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.