Crafter

Je hebt vooruitgaan.

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je verder komt? Wij vroegen het aan echte vakmensen. Van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen creëerden we de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Verschil moet er zijn

Bijzonder indrukwekkend

Crafter

Bestuurderscabine

Crafter

Connectviteit

Crafter

De beste laadruimte

Uitermate geschikt voor stadsverkeer

Uitemate geschikt voor stadsverkeer

Crafter

Aandrijvingn & versnellingsbakken

Crafter

Ladingsbeveiliging

Varianten van de Crafter

Crafter

Crafter Bestelwagen

 • Laadvolume tot: 18,4m³
 • Laadvermogen tot: 3.103 kg
 • Laadlengte tot: 4.855mm
 • Brandstof:Diesel
Crafter

Crafter pick-up

 • Laadoppervlak tot: 9,6m²
 • Laadvermogen tot: 3.113 1kg
 • Laadlengte tot: 4.700mm
 • Brandstof: Diesel
Crafter

De Crafter Chassis

 • Max. toegestaan gewicht: 3.500 kg
 • Topsnelheid :134 km/h
 • Brandstof: Diesel
Crafter

Crafter Platform Chassis

 • Brandstof: Diesel
 • Laadvermogen tot: 3.441kg
 • Transmissie: Handgeschakeld of automaat
Crafter

e-Crafter

Uitrustingskenmerken van de bestelwagen e-Crafter 

 • Vermogen elektromotor systeem 100 KW basismotor is: T9C / N05 / N13
 • Front Assist inclusief City ANB zonder ACC
 • Lane Assist
 • Verlichting in de bagageruimte: 4 LED-spots
Crafter

Grand California

 • Transmissie: Automaat
 • Motor: 130 kW / 177 pk
 • Aandrijving: voorwiel- of 4MOTION vierwielaandrijving
 • Aantal slaapplaatsen: 2 tot 4

VW bedrijfswagen voorraad

Offerte aanvragen

De Crafter Chassis

Crafter

Optimaal voorbereid op bijna alles

Om opdrachten perfect uit te kunnen voeren, heb je het juiste materiaal nodig. Daar hoort ook een voertuig bij dat optimaal is aangepast aan jouw behoeften. Zoals de Crafter Chassis. Deze kan omgebouwd naar elke denkbare toepassing, zoals bijvoorbeeld een gesloten laadbak, kipper of autotransporter.

Crafter Pick-Up

Crafter

Je hebt bergen werk.

Volkswagen Bedrijfswagens creëerde samen met echte vakmensen de Volkswagen Crafter. Een doordachte bedrijfswagen die elke werkdag een stuk lichter maakt. Met de Crafter Pick-up met een laadlengte tot 4.70 meter verzet je letterlijk bergen zonder enige moeite. Verschil moet er zijn.

Crafter Platform Chassis

Crafter

Voor individuele opbouwvarianten

Dankzij het geringe gewicht van de nieuwe Crafter Platform Chassis is het ook voor zware opbouwvarianten de perfecte basis. Bij het kopen van een Platform Chassis heb je de keuze uit twee verschillende wagenlengtes en spoorbreedtes van de achteras. Een brede achteras biedt de mogelijkheid tot een bredere opbouw en verbeterde rijeigenschappen. De ergonomische bestuurderscabine biedt afhankelijk van de variant ruimte aan 2 of 3 personen. Dit in combinatie met de vele opbergmogelijkheden in de cabine zorgt voor een comfortabele werkplek voor iedereen die veel op weg is.

Grand California

Crafter

Ontdek de grote vrijheid

Sommigen noemen het 'reislust'. Anderen noemen het ‘honger naar avontuur'. Het maakt niet uit hoe je het noemt: stil samen met de Grand California je verlangen naar het ontdekken van het onbekende en een ultieme onafhankelijkheid. Al tientallen jaren staat de California synoniem voor deze vorm van vrijheid. Zijn grote broer biedt nu nog meer onafhankelijkheid, het is een volledig uitgerust vakantiehuis. Meer ruimte. Meer comfort. Meer vrijheid.

Doordacht tot in detail

Bedrijfswagen

 

Disclaimer van NL

1. Aanbevolen brutoverkoopprijs van de fabrikant

2.NEDC-disclaimer voor uitstoot en verbruik

3. De genoemde CO2-emissiewaarden, verbruikscijfers en het aantal kilometers (actieradius) zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode en kunnen mogelijk afwijken als gevolg van de nieuwe WLTP testmethode. Deze testwaarden gelden voor de voertuigen in standaarduitrusting zonder op- en inbouw en meeruitvoeringen. Ook kunnen de naderhand te plaatsen op- en inbouw en eventuele meeruitvoeringen leiden tot een hoger leeggewicht en daarmee een hoger brandstofverbruik, een hogere CO2-uitstoot en een lagere actieradius. Voorts kunnen, afhankelijk van beladingsgraad, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, conditie van de auto en rijstijl en conditie van de accu (bij elektrische voertuigen) in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die afwijken van de testwaarden. Wij adviseren Het Nieuwe Rijden (zie ook www.hetnieuwerijden.nl) voor handige tips om zuiniger te rijden. Vraag uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer naar de CO2 emissiewaarden, verbruikscijfers en indien van toepassing de actieradius van het door u gewenste voertuig.

4.De in de configurator vermelde adviesprijzen zijn standaard excl. BTW, BPM en afleverkosten. U kunt de prijsweergave desgewenst wijzigen naar de prijzen inclusief BTW, BPM en afleverkosten. Aan deze adviesprijzen kunnen geen rechten worden ontleend, zie Algemene Verkoopinformatie voor meer informatie. Hoewel de informatie in deze Car Configurator zo actueel mogelijk wordt gehouden, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, technische specificaties, kleuren, opties, accessoires of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. De genoemde CO2-emissiewaarden en verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode en kunnen mogelijk afwijken als gevolg van de nieuwe WLTP testmethode. Deze testwaarden gelden voor de voertuigen in standaarduitrusting zonder op- en inbouw en meeruitvoeringen. Ook kunnen de naderhand te plaatsen op- en inbouw en eventuele meeruitvoeringen leiden tot een hoger leeggewicht en daarmee een hoger brandstofverbruik en hogere CO2-uitstoot. Voorts kunnen, afhankelijk van beladingsgraad, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, conditie van de auto en rijstijl, in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die afwijken van de testwaarden. Wij adviseren Het Nieuwe Rijden (zie ook www.hetnieuwerijden.nl) voor handige tips om zuiniger te rijden. Vraag uw dealer naar de CO2 emissiewaarden en verbruikscijfers van het door u gewenste voertuig.

Vraag een offerte aan

km
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Vraag een proefrit aan

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.