Amarok

Je hebt patsers.

Soepel op de onverharde weg en temperamentvol op het asfalt. De Amarok met krachtige V6-motor biedt alles wat je verwacht van een allround pick-up uit het premiumsegment. En meer! Een strak design, robuuste constructie, een hoog vermogen en ongekende off-road rijeigenschappen. Verschil moet er zijn.

Bijzonder indrukwekkend

Amarok

Krachtiger dan ooit

Amarok

Cruise control

Amarok

Pure krachtuitdrukking

Amarok

Een ongeëvenaard ruimtelijk gevoel

Amarok

Top-entertainment en connectiviteit

Amarok

De breedste laadvloer in zijn klasse

Varianten van de Amarok

Amarok

Amarok

  • Trekgewicht: 3500kg
  • Vermogen: 150 - 190kW
  • Koppel: 500 - 580Nm
  • 4Motion: 8-traps automaat
  • Laadvermogen tot: 949kg
Amarok

Amarok Dubbele Cabine

  • Trekgewicht: 3500kg
  • Vermogen: 150 - 190kW
  • Koppel: 500 - 580Nm
  • 4Motion: 8-traps automaat
  • Laadvermogen tot: 949kg

VW bedrijfswagen voorraad

Offerte aanvragen

Amarok

Amarok Dubbele Cabine

Ga je een pick-up kopen, dan zoek je een wagen die meer dan krachtig is. De 190 kW 6-cilinder turbodieselmotor van de Amarok met een inhoud van 3,0 liter en een maximum koppel van 580 Nm heeft dat vermogen. Zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Om nog meer vermogen uit de V6 TDI-motor met 190 kW te halen, kan de overboostfunctie het vermogen afhankelijk van de rijsituatie kort verhogen met wel 10 kW.

Doordacht tot in detail

Bedrijfswagen

 

Disclaimer van NL

1. Aanbevolen brutoverkoopprijs van de fabrikant

2.NEDC-disclaimer voor uitstoot en verbruik

3. De genoemde CO2-emissiewaarden, verbruikscijfers en het aantal kilometers (actieradius) zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode en kunnen mogelijk afwijken als gevolg van de nieuwe WLTP testmethode. Deze testwaarden gelden voor de voertuigen in standaarduitrusting zonder op- en inbouw en meeruitvoeringen. Ook kunnen de naderhand te plaatsen op- en inbouw en eventuele meeruitvoeringen leiden tot een hoger leeggewicht en daarmee een hoger brandstofverbruik, een hogere CO2-uitstoot en een lagere actieradius. Voorts kunnen, afhankelijk van beladingsgraad, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, conditie van de auto en rijstijl en conditie van de accu (bij elektrische voertuigen) in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die afwijken van de testwaarden. Wij adviseren Het Nieuwe Rijden (zie ook www.hetnieuwerijden.nl) voor handige tips om zuiniger te rijden. Vraag uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer naar de CO2 emissiewaarden, verbruikscijfers en indien van toepassing de actieradius van het door u gewenste voertuig.

4.De in de configurator vermelde adviesprijzen zijn standaard excl. BTW, BPM en afleverkosten. U kunt de prijsweergave desgewenst wijzigen naar de prijzen inclusief BTW, BPM en afleverkosten. Aan deze adviesprijzen kunnen geen rechten worden ontleend, zie Algemene Verkoopinformatie voor meer informatie. Hoewel de informatie in deze Car Configurator zo actueel mogelijk wordt gehouden, zijn wijzigingen in modellen, uitvoeringen, technische specificaties, kleuren, opties, accessoires of andere informatie te allen tijde voorbehouden. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer. De genoemde CO2-emissiewaarden en verbruikscijfers zijn gebaseerd op de uitkomsten van de op dit moment geldende Europese testmethode en kunnen mogelijk afwijken als gevolg van de nieuwe WLTP testmethode. Deze testwaarden gelden voor de voertuigen in standaarduitrusting zonder op- en inbouw en meeruitvoeringen. Ook kunnen de naderhand te plaatsen op- en inbouw en eventuele meeruitvoeringen leiden tot een hoger leeggewicht en daarmee een hoger brandstofverbruik en hogere CO2-uitstoot. Voorts kunnen, afhankelijk van beladingsgraad, weg-, verkeers- en weersomstandigheden, conditie van de auto en rijstijl, in de praktijk verbruikswaarden voorkomen die afwijken van de testwaarden. Wij adviseren Het Nieuwe Rijden (zie ook www.hetnieuwerijden.nl) voor handige tips om zuiniger te rijden. Vraag uw dealer naar de CO2 emissiewaarden en verbruikscijfers van het door u gewenste voertuig.

Vraag een offerte aan

km
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Vraag een proefrit aan

CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.