Polo hero

Polo

Rijklaar vanaf
€20.500,-
Private lease p.m. vanaf
€319,-

Klaar voor avontuur

De zesde generatie Polo is ruimer, sportiever en standaard luxer uitgerust dan ooit. Deze Volkswagen klassieker is rijk aan innovaties die elke rit aangenamer en veiliger maken. Het afstandscontrolesysteem Front Assist bijvoorbeeld, of standaard LED dagrijverlichting. En dat alles tegen een verrassend lage instapprijs

Bekijk de Polo

polo

Dit is de Polo

Design

Design

Innovatief

Innovatief

Naar jou spraak

Naar jou spraak

Kies je uitvoering

Comfortline

Comfortline

Meer dan comfortabel

Comfortline Business

Comfortline Business

Uitgerust naar elke bestemming

Highline

Highline

Alles op het hoogste niveau

Highline Business R

Highline Business R

Zakelijke luxe

Bekijk de voorraad

Offerte aanvragen

Proefrit aanvragen

Opvallende features van de Polo

Polo hero

Markante atleet

Active Info Display

Active Info Display

Touchscreen

Touchscreen

Sportiever en luxer dan ooit

Sportiever en luxer dan ooit

Veelzijdiger dan nooit tevoren

Veelzijdiger dan nooit tevoren

Panorama schuif/kanteldak

Panorama schuif/kanteldak

Polo zaken auto

Zakenauto van het jaar 2020

We zijn er trots op dat de Polo is uitgeroepen tot dé zakenauto van het jaar 2020. De jury prees vooral zijn "volwassen techniek en comfort". Het model is overigens in goed gezelschap: onze Golf staat ook in de top 5.

Kijk en geniet van de Polo

*Volkswagen Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot en met 25 juni 2020, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven zijn alleen van toepassing op geselecteerde voorraad en gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.

Vraag een offerte aan

Vraag een proefrit aan