E-Golf

e-Golf

Rijklaar vanaf
€34.005,-

De elektrische auto die je verder brengt

De 100% elektrische e-Golf brengt je verder dan ooit. Tot maximaal 230 kilometer**, en dat tegen een bijtelling van slechts 8%. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit en infotainmentsysteem 'Discover Media'.

 

e-golf

Rijden in een e-Golf met € 4.000 subsidie

Extra leuk: als je als particulier een e-Golf aanschaft of een Private Lease abonnement afsluit, kom je in aanmerking voor een subsidie van maar liefst € 4.000. Met de Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren (SEPP) stimuleert de overheid elektrisch rijden. 

Bekijk 'm

e-Golf

Dit is de e-Golf

e-golf

100% elektrisch

e-golf

vertrouwd design

e-golf

Innovatief

Bekijk de voorraad

Offerte aanvragen

e-golf

Laadoplossingen op maat

Gelijk wegrijden in je nieuwe e-Golf? Zorg er dan voor dat je ook het opladen hebt geregeld. Regel alles in één keer: van laadpunt tot laadabonnement, voor zakelijk- én thuisgebruik. 

Kijk en geniet van de e-Golf

*Volkswagen Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot en met 25 juni 2020, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven zijn alleen van toepassing op geselecteerde voorraad en gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.

Vraag een offerte aan

km

Vraag een proefrit aan