Golf Hero

De Golf

Rijklaar vanaf
€25.120,-
Private lease p.m. vanaf
€339,-
Golf

Meer Golf

De nieuwe Golf is met jou meegegroeid. Jij blijft aan jezelf werken, legt de lat steeds een beetje hoger. En dat verwacht je ook van je auto. Daarom is de nieuwe Golf, meer Golf dan ooit. Met standaard 4 jaar garantie en premium features die autorijden voor jou net weer wat slimmer, makkelijker en fijner maken.

Golf

Golf die echt naar je luistert Een Golf die echt naar je luistert

Van een nieuwe Golf verwacht je een nieuwe standaard, zoals stembediening. Met Voice Control kan dit in de Golf. Vertel je infotainmentsysteem wat je wil doen op WhatsApp, Gmail of Spotify en hij doet ‘t. Een betere bijrijder kun je je niet wensen, toch?

En dit is 'm dan!

Golf

Echt Golf

Golf

Parkeersensorenvoor en achter

Led achterlichten

Led-achterlichten

Led-koplampen

Led-koplampen

Golf

17 inch lichtmetalen velgen

Golf

Digital Key

Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Kies je uitvoering

Golf

Golf

Meer dan een complete basis

Golf Life

Life

Boordevol features en levenslust

Life Business

Life Business

Jouw zakenpartner op wielen

Style

Style

Indrukwekkend stijlvol, ongekend comfortabel

Bekijk de voorraad

Offerte aanvragen

Golf GTI

Sportieve iconen in een nieuw jasje

Maak kennis met onze vernieuwde sportieve iconen. Met een digitale cockpit vol hightech features, een indrukwekkend vermogen en een nóg stoerder design zijn de Golf GTI en GTE krachtiger en digitaler dan ooit. Wil je op de hoogte blijven van het nieuws rondom deze sportieve modellen? Met onze nieuwsbrief mis je niks.

Golf

Motor kiezen? Dit zijn de mogelijkheden

Naast de bekende benzine- en dieselmotoren kun je bij de nieuwe Golf ook voor een eTSI motor kiezen. Deze Mild Hybrid combineert een brandstofmotor met een elektromotor. De elektromotor ondersteunt bij het starten en optrekken en laadt op bij het remmen en uitrollen. Dat betekent een lager verbruik én een lagere uitstoot. Wil je elektrisch rijden, maar ook de zekerheid van een benzinemotor? Ga dan voor één van de twee GTE Plug-In Hybrids, die later dit jaar volgen. Je kunt je auto opladen en korte afstanden tot ongeveer 60 kilometer volledig elektrisch rijden. 

Kijk en geniet van de Golf

*Volkswagen Keurmerk Private Lease

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding wijkt af van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Het aanbod is geldig tot en met 25 juni 2020, zolang de voorraad strekt. Alle genoemde actietarieven zijn alleen van toepassing op geselecteerde voorraad en gelden niet in combinatie met andere acties, tenzij anders vermeld. De Algemene Voorwaarden Keurmerk Private Lease, de Aanvullende voorwaarden op de Algemene voorwaarden Keurmerk Private Lease en de Algemene verzekeringsvoorwaarden zijn hier.

Vraag een offerte aan

km

Vraag een proefrit aan