Zomer

Zomeracties van SEAT

Zomer

100% zomerproof

Als jij er goed uitziet, wil je dat natuurlijk ook van je auto. In onze werkplaats checken we je SEAT op maar liefst 30 verschillende punten. Alles in orde? Dan vullen we de vloeistoffen bij en ben jij klaar om de weg op te gaan. En met de gratis SEAT schoonmaak- en reinigingsset t.w.v. € 21,95 houd jij je auto de hele zomer mooi!

Zomer

Het nieuwe genieten ontdekken!

De zomer is hét moment om samen met je SEAT de mooiste plekjes te ontdekken. De wind door je haren, een Spaans zomerhitje op de radio en op de achterbank een goed gevulde koelbox. Waar je uitkomt, dat zie je dan wel weer. Je SEAT houdt je in ieder geval niet tegen. Met onze zomeracties ben jij namelijk helemaal klaar voor avontuur, en om het begrip 'genieten' naar een hoger niveau te tillen. Het enige waar jij je nog zorgen over hoeft te maken, is of je drankje wel koel is.

Zomer

Aircocheck en onderhoud

Met de felle zon op je dak, is goed werkende airco essentieel. Om zeker te weten dat je niet opeens met klotsende oksels in je auto zit deze zomer, maak je een afspraak in onze werkplaats voor een aircocheck. Die kost nu slechts € 20. Tijd voor een onderhoudsbeurt? Onze monteurs halen je aircosysteem leeg, controleren of er lekkages zijn, vullen het koudemiddel aan én voeren een geurbehandeling uit. Voor auto's tot modeljaar 2017 kost een opfrisbeurt € 139. Is jouw auto van na modeljaar 2017, dan betaal je €189.

Zomer

Fiets vastmaken en gaan

Geen gestuntel met weggeklapte achterbanken en zadels in je nek, met een fietsendrager neem jij je fiets makkelijk mee op pad. Of fietsén, want er is plek voor twee. Nu zelfs met 20% korting; dus pak je racefiets, mountainbike of elektrische fiets en trappen maar!

Aanbiedingen zijn geldig vanaf 1 juni 2020 tot en met 31 augustus 2020