Cookie statement Autobedrijf Thur

Deze verklaring inzake cookies is van toepassing op alle merk, campagne en loyalty websites van Autobedrijf Autobedrijf Thur B.V. U wordt gevraagd bij het openen van een Autobedrijf Thur website om akkoord te gaan met de optimale website ervaring op alle Autobedrijf Thur websites. Hierbij staan alle cookies ingeschakeld. Wanneer u dit niet wenst, kunt u dit via cookie instellingen aanpassen. Dit kan van invloed zijn op uw gebruikservaring wanneer u op de Autobedrijf Thur websites bent.

Wat zijn cookies?

Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op uw computer kunnen worden opgeslagen (of op andere apparaten met internet-toegang, zoals een smartphone of tablet) wanneer u een Autobedrijf Thur website bezoekt. Een cookie bevat gewoonlijk de naam van de website waar de cookie vandaan komt, de "levensduur" van de cookie (dat wil zeggen hoe lang de cookie op uw computer/toestel zal blijven) en een waarde, die meestal bestaat uit een willekeurig gegenereerd uniek nummer.

Waar gebruiken wij cookies voor?

Wij gebruiken cookies om de Autobedrijf Thur websites eenvoudiger in gebruik te maken en om de websites en onze producten beter af te stemmen op uw interesses en behoeften. Cookies kunnen ook worden gebruikt om de snelheid van uw toekomstige activiteiten en sessies op onze websites te verbeteren. Ook gebruiken wij cookies om anonieme, geaggregeerde statistieken samen te stellen waarmee wij inzicht kunnen krijgen in de manier waarop mensen gebruik maken van onze websites, zodat wij de structuur en inhoud van de websites kunnen verbeteren. Wij kunnen u op basis van deze informatie niet persoonlijk identificeren. In sommige gevallen koppelen wij cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie nog beter op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen. Cookies die dit koppelen mogelijk maken, vallen altijd onder onze categorie “optimale cookies”. Wanneer u niet wenst dat deze koppeling van gegevens plaatsvindt, kunt u voor de categorie “functionele” of “noodzakelijke” cookies kiezen.

WELKE SOORTEN COOKIES GEBRUIKEN DE AUTOBEDRIJF THUR WEBSITES?

Als bezoeker kunt u kiezen voor drie gradaties van cookiegebruik. Bij de keuze voor noodzakelijk cookies ontvangt u een minimum set van cookies, waarbij sommige functionaliteiten op de website wegvallen. Bij de keuze voor optimaal, de standaard instelling, krijgt u de meest rijke website ervaring zoals u altijd gewend was. Er zijn drie categorieën die mogelijk gebruikt worden op de websites:

Categorie

Omschrijving

Noodzakelijk

Anonieme cookies die gebruikers in staat stellen Autobedrijf Thur websites te bekijken en de functies op de websites te gebruiken, zoals formulieren. Daarnaast worden er anonieme cookies gebruikt om inzicht te krijgen in het gebruik en de prestatie van de website. Dit zijn zogenaamde analytics cookies.

Functioneel

Cookies waarmee Autobedrijf Thur websites de keuzes en voorkeuren van bezoekers kan vastleggen. Ook is het mogelijk bepaalde content te delen met derden (social functies), feedback te geven op de website en deel te nemen aan marktonderzoek (tonen pop-up).

Optimaal

Met deze instelling kiest u voor de beste Autobedrijf Thur ervaring op, maar ook buiten onze Autobedrijf Thur websites. Relevante content en/of advertenties worden beperkt getoond en voorkeuren worden vastgelegd waardoor we beter in staat zijn u een relevant aanbod te doen op onze website(s). Ook kunnen in sommige gevallen cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens gekoppeld worden.

Gebruikte cookies Autobedrijf Thur

De onderstaande tabel geeft een overzicht van de verschillende soorten cookies die we gebruiken op Autobedrijf Thur websites, samen met hun respectievelijke doel en duur (dat wil zeggen hoe lang elke cookie op uw toestel/computer blijft).

1. Noodzakelijke cookies

Welke partij plaatst de cookie?

Namen van het cookie

Omschrijving

Hoe lang wordt de cookie bewaard?

Optimizely

optimizelyEndUserId

Slaat de unieke Optimizely-ID van een bezoeker op, voor zowel Optimizely Classic als Optimizely X Web. Het is een combinatie van een tijdstempel en een willekeurig nummer. Geen andere informatie over wordt hier binnen opgeslagen.

364 dagen

Optimizely

Optimizely

Segmenteren van bezoeker waarbij deze informatie bij elkaar word gehouden: browser, campagne, mobiel, brontype en aangepaste dimensies. Hierdoor blijft  het segmentlidmaatschap bestaan, wat de nauwkeurigheid van gesegmenteerde resultaten verbetert.

364 dagen

Optimizely

optimizelyBuckets

Registreert de variatie die de bezoeker voor elk experiment heeft gezien. Dit stelt ons in staat om een consistente ervaring te leveren met opeenvolgende pagina's.

364 dagen

Optimizely

optimizelyPendingLogEvents

Wordt gebruikt als een cache voor de acties van een bezoeker tussen tracking-oproepen. Dit zorgt ervoor dat alle evenementen efficiënt worden gevolgd, zelfs als een bezoeker snel achter elkaar vele acties onderneemt. De cookie wordt gewist als de tracking-oproep is gedaan.

0 dagen (15 seconde)

Optimizely

optimizely_data$$first_session

Alleen ingesteld tijdens de eerste sessie van de bezoeker. Noodzakelijk voor nieuwe / terugkerende sessie targeting.

 

Google Analytics

__utmt_UA-24954313-2

 

0 dagen

Google Analytics

__utma

Dit cookie houdt bij hoe vaak je op de site bent geweest, wanneer je er voor het eerst was, en wanneer de laatste keer was.

26 maanden

Google Analytics

__utmb

In __utmb wordt het tijdstip vastgelegd wanneer een bezoeker de website binnenkomt

0 dagen (30 minuten)

Google Analytics

__utmc

In __utmc wordt het tijdstip vastgelegd wanneer een bezoeker de website verlaat.

0 dagen (30 minuten)

Google Analytics

__utmz

In de __utmz cookie worden alle gegevens opgeslagen over waar de bezoeker vandaan komt

182 dagen

Google Analytics

_gid

Deze cookie word gebruikt om de verschillende gebruikers te onderscheiden

1 dag

Selligent

sbt_i

Deze cookie slaat informatie op over de manier waarop bezoekers onze mobiele website gebruiken en helpt ons onze mobiele website geleidelijk aan te ontwikkelen, naargelang van uw interesses.

364 dagen

Selligent

sbt_p

Deze cookie slaat informatie op over de manier waarop bezoekers onze mobiele website gebruiken en helpt ons onze mobiele website geleidelijk aan te ontwikkelen, naargelang van uw interesses.

364 dagen

 2. Functionele cookies

Welke partij plaatst de cookie?

Namen van het cookie

Omschrijving

Hoe lang wordt de cookie bewaard?

 

CAKEPHP

De cookie stelt de Secure-vlag in, maar wordt zelf ingesteld op een niet-TLS-website (plaintext HTTP). Nieuwe browsers negeren dergelijke cookies onder het Strict Secure-cookiebeleid

12 dagen

 

device_status

-

364 dagen

3.Optimale cookies

Welke partij plaatst de cookie?

Namen van het cookie

Omschrijving

Hoe lang wordt de cookie bewaard?

Ad form

cid

Cookie dat inzichtelijk maakt welke via Adform ingezette media effectief is

59 dagen

d form

Uid

Cookie om de websitebezoeker aan te kunnen melden bij een terugkerend bezoek.

59 dagen

Ad form

CT374590

Adform advertising tracking cookie

0 dagen

Microsoft Bing Ads

MUID

Bing Ads maakt gebruik van de Microsoft User Identifier (MUID) om geldige klikken te tellen.

389 dagen

Microsoft Bing Ads

MUIDB

Deze cookies houden bij welke pagina's u bekijkt. Zo kunnen we u relevante advertenties tonen in Microsoft zoekmachine Bing.

389 dagen

Microsoft Bing Ads

_uetsid

Deze cookies houden bij welke pagina's u bekijkt. Zo kunnen we u relevante advertenties tonen in Microsoft zoekmachine Bing.

0 dagen

DoubleCLick

test_cookie

Meten van conversie. Deze anonieme informatie wordt gebruikt om waarde te bepalen van advertentiepartner en/of af te rekenen met advertentiepartner

0 dagen

Ad science

Viewer

 

365 dagen

Ad science

id_ts

 

365 dagen

Turn Inc

Uid

 

179 dagen

Improve Digital advertising

Tuuid

Meten van clicks en bestellingen/conversies gedaan via deze website om daarmee advertentiecampagnes te optimaliseren.

89 dagen

Improve Digital advertising

tuuid_last_update

Om het biedproces in te schakelen.

89 dagen

Improve Digital advertising

Um

Om het biedproces in te schakelen.

89 dagen

Improve Digital advertising

Umeh

Om het biedproces in te schakelen.

89 dagen

Facebook

Fr

De belangrijkste advertentiecookie van Facebook, gebruikt om advertenties te tonen, te meten en de relevantie van advertenties te verbeteren.

89 dagen

Chat

ssupp.vid_d1866a51

ef5a3f7b27495be

04ff1387f84630f52

De cookies onthouden welke pagina’s zijn bekeken en welke acties zijn uitgevoerd om zodoende de bezoeker die een Chatgesprek aan gaat optimaal te kunnen helpen. Wannneer u uw naam invult in het venster wordt deze onthouden om u in de toekomst te herkennen. Tevens kunnen ip-adres, browser, locatie en besturingssysteem worden opgeslagen.

179 dagen

Chat

ssupp.animbnr

De cookies onthouden welke pagina’s zijn bekeken en welke acties zijn uitgevoerd om zodoende de bezoeker die een Chatgesprek aan gaat optimaal te kunnen helpen. Wannneer u uw naam invult in het venster wordt deze onthouden om u in de toekomst te herkennen. Tevens kunnen ip-adres, browser, locatie en besturingssysteem worden opgeslagen.

0 dagen

Chata

ssupp.chatid

De cookies onthouden welke pagina’s zijn bekeken en welke acties zijn uitgevoerd om zodoende de bezoeker die een Chatgesprek aan gaat optimaal te kunnen helpen. Wannneer u uw naam invult in het venster wordt deze onthouden om u in de toekomst te herkennen. Tevens kunnen ip-adres, browser, locatie en besturingssysteem worden opgeslagen.

0 dagen

 

Dit cookie statement is op 24-05-2018 gepubliceerd. We werken continu aan het aanvullen en verbeteren hiervan. We raden daarom aan om dit statement regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van wijzigingen.

Privacy statement

Autobedrijf Thur vindt de bescherming van persoonsgegevens van essentieel belang. Wij verwerken uw gegevens dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

Met dit privacy statement informeren wij u over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

WIE IS VERANTWOORDELIJK VOOR DE VERWERKING VAN UW GEGEVENS?

In dit privacy statement beschrijft Autobedrijf Thur Genderen B.V.  hoe wij als verwerkingsverantwoordelijke met uw persoonsgegevens omgaan.

2. WAT IS EEN PERSOONSGEGEVEN?

Informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon is een persoonsgegeven. Of bepaalde informatie als een persoonsgegeven moet worden gekwalificeerd hangt er mede vanaf of Autobedrijf Thur beschikt over wettige middelen waarvan redelijkerwijs mag worden aangenomen dat zij deze inzet om een betrokkene te identificeren. Zo beschouwen wij uw kenteken en chassisnummer bijvoorbeeld ook als een persoonsgegeven.

3. PERSOONSGEGEVENS DIE WIJ VERWERKEN

Wij verwerken persoonsgegevens over u omdat u gegevens zelf aan ons verstrekt bij het aangaan van een overeenkomst met ons, maar ook wanneer u gebruik maakt van onze diensten en ons daarmee gegevens verstrekt, dan wel ons in staat stelt gegevens vast te leggen over uw interesses en voorkeuren.

AAN ONS VERSTREKTE GEGEVENS

Als u met Autobedrijf Thur een overeenkomst aangaat, hebben wij –afhankelijk van type overeenkomst- de volgende persoonsgegevens van u nodig:

  • naam en adres;
  • contactgegevens (telefoonnummers, e-mailadressen);
  • geboortedatum;
  • geslacht;
  • Kopie rijbewijs;
  • klantnummer(s);
  • financiële gegevens (bankrekeninginformatie, offertes, facturen);
  • Inkomstengegevens in geval van aanvraag van een financiering c.q. (private) lease overeenkomst;
  • Inschrijving KvK nummer in geval van een zakelijk transactie.

Daarnaast verwerkt Autobedrijf Thur  in het kader van de uitvoering een overeenkomst met u of het verlenen van een dienst aan u de volgende gegevens die als persoonsgegevens kunnen kwalificeren:

  • chassisnummer en model van uw voertuig;
  • technische gegevens over uw voertuig;
  • kenteken van uw voertuig;
  • onderhoudshistorie van uw voertuig;
  • eigendomshistorie van uw voertuig (tenaamstellingsgegevens)
  • andere gegevens relevant voor de betreffende overeenkomst.

GEGEVENS OVER UW GEBRUIK VAN ONZE DIENSTEN EN/OF PRODUCTEN

Als u gebruik maakt van diensten van Autobedrijf Thur of anderszins contact hebt met ons, verwerken wij in het kader van onze dienstverlening – afhankelijk van het precieze gebruik dat u ervan maakt – de volgende gegevens die als persoonsgegevens (kunnen) worden gezien:

  • gegevens die betrekking hebben op uw randapparatuur, zoals een MAC-adres, IP-adres of ander nummer;
  • uw communicatievoorkeuren en instellingen;
  • gegevens die wij verbinden aan bepaalde patronen, zoals een status in het profiel dat wij over u opstellen aan de hand van uw consumptiegedrag (bijvoorbeeld: de frequentie waarmee je een aankoop doet of dienst afneemt);
  • surfgedrag, vastgesteld aan de hand van onze eigen observaties of cookies (zie ook artikel 0 van dit privacy statement);
  • klanttevredenheidsgegevens;
  • betaalhistorie

GEEN VERWERKING VAN GEGEVENS VAN PERSONEN JONGER DAN 16 JAAR

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen van websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Wij raden ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen om zo te voorkomen dat Autobedrijf Thur hun persoonsgegevens verwerkt.

5. VERWERKING: GRONDSLAGEN EN GERECHTVAARDIGDE BELANGEN

De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming:

  1. Toestemming
  2. Uitvoering van een overeenkomst met u
  3. Wettelijke verplichting
  4. Vervulling van een taak van algemeen belang
  5. Gerechtvaardigd belang van Autobedrijf Thur of een derde

Gerechtvaardigde belangen zijn onder andere: marketing, reclame, beveiliging (misdaad)preventie, IT-beheer, onderzoek en analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding, debiteurenbewaking, juridische zaken en intern beheer.

6. DOELEINDEN VOOR HET VERWERKEN VAN PERSOONSGEGEVENS

Autobedrijf Thur verwerkt uw persoonsgegevens voor de hieronder genoemde doeleinden. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 0 van dit privacy statement.

  • Het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie inclusief het onderhouden van een directe relatie tussen de verantwoordelijke en aanverwante financiële dienstverleners, onder meer voor commerciële doeleinden [grondslag: 2, 5].
  • Het verwerken van gegevens ten behoeve van het uitvoeren van (schade)reparatie en onderhoud aan voertuigen [grondsag: 2,5].
  • Het afhandelen van bestellingen (inclusief facturering en opvolging van betaling), het verwerken in financiële administraties en logistieke afhandeling [grondslag: 2, 5].
  • Het bieden van klantenservice inclusief service rondom het kopen van diensten en producten, het vervullen van garantieverplichtingen en productherroepingen voor onze eigen dienstverlening, het afhandelen van klachten en verzoeken [grondslag: 2, 3, 4 of 5].
  • Het in bepaalde gevallen onderhouden van communicatie om proactief contact met gebruikers op te nemen in het kader van voertuiggebreken of -storingen of om serviceafspraken te plannen inclusief het mogelijk maken van mobiliteitsservices [grondslag: 2 of 5].
  • Het uitvoeren van marktonderzoek om onze bedrijfsvoering, merken, diensten en producten te verbeteren [grondslag: 5].
  • Het communiceren met betrokkenen en het bieden van een loyaliteitsprogramma [grondslag: 1 of 5].
  • U benaderen met aanbiedingen of andere commerciële informatie. U hebt daarbij altijd de mogelijkheid om u hiervoor af te melden door bezwaar te maken. Bij alle communicatie is aangegeven op welke wijze je dit kan doen [grondslag: 1 of 5].
  • Het verbeteren van de inhoud van onze communicatie door deze op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen [grondslag: 5].
  • Het (verder) ontwikkelen en verbeteren van nieuwe en bestaande producten en diensten [grondslag: 5].
  • Het meten van klanttevredenheid, het bieden van managementinformatie en het bepalen van de algehele bedrijfsstrategie [grondslag: 1 of 5].
  • Het organiseren van evenementen voor data-analysedoeleinden om producten of diensten te kunnen verbeteren of ontwikkelen, waarbij deelnemers van deze evenementen werken met persoonsgegevens in (pseudo)anonieme vorm - niet direct herleidbaar naar u als natuurlijk persoon-, voor zover toegestaan onder toepasselijk recht [grondslag: 5].
  • Het bieden van diensten op het internet en via app-functionaliteiten, inclusief het bieden van relevante commerciële berichten in deze apps [grondslag: 1, 2 of 5].
  • Het voldoen aan wettelijke verplichtingen, beslechting van geschillen en handhaving van onze rechten en overeenkomsten [grondslag: 3, 4 of 5].
  • Het verbeteren van datakwaliteit met behulp van adresvalidatie-technieken [grondslag: 5].
  • Het koppelen en analyseren van cookies van onze websites aan bij ons bekende klantgegevens. Dit doen wij om de inhoud van onze communicatie zo goed mogelijk op uw persoonlijke voorkeur af te stemmen [grondslag: 1 of 5].
  • Het kunnen aanbieden van een proefrit of anderszins tijdelijk beschikbaar stellen van een voertuig c.q. fiets. Hierbij kunnen wij u vragen zich te identificeren met een geldig legitimatiebewijs en/of wanneer noodzakelijk maken wij een afgeschermd kopie van uw rijbewijs of identiteitskaart/paspoort voor de duur van het gebruik van het voertuig. Dit doen wij om uw identiteit vast te stellen en om het mogelijk te maken om aangifte te doen wanneer het vermoeden bestaat van diefstal of er sprake is van aantoonbare schade of wangedrag. [grondslag: 2].

7. DELEN MET DERDEN

Autobedrijf Thur deelt uw persoonsgegevens met derden in onder andere de volgende gevallen en met bijbehorende redenen. Het cijfer achter ieder doel correspondeert met de grondslag genoemd in artikel 0 van dit privacy statement:

  • met gelieerde financiële dienstverleners met als doel aansluitende financiële diensten aan te bieden [grondslag: 2];
  • als wij wettelijk verplicht of bevoegd zijn om persoonsgegevens aan derden te verstrekken [grondslag: 3];
  • als wij een vermoeden hebben van een schending van de rechten van derden, van strafbare feiten of van misbruik, kunnen wij persoonsgegevens verstrekken aan derden die daarbij een gerechtvaardigd belang hebben of aan instanties die het algemeen belang dienen. Dit kunnen ook handhavende autoriteiten zijn, zoals het Openbaar Ministerie of toezichthouders [grondslag: 3, 4 of 5];
  • Autobedrijf Thur kan uw gegevens ook delen met andere bedrijfsonderdelen binnen de Autobedrijf Thur voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of vanwege gerechtvaardigde bedrijfsbelangen, zoals het voeren van een centrale administratie of klantenservice, en het analyseren van onze dienstverlening aan u [grondslag: 5].
  • met partijen die Autobedrijf Thur assisteren in haar dienstverlening en geen verwerker zijn (denk aan accountants en (juridisch) adviseurs) [grondslag: 5];
  • voor bedrijfseconomische doeleinden (zoals de verkoop van bedrijfsactiviteiten of aandelen of een reorganisatie) [grondslag: 5].

Autobedrijf Thur gebruikt ook diensten van derde partijen die fungeren als 'verwerkers' (bijvoorbeeld hosting-dienstverleners, mobiliteitsdienstverleners en onderzoeksbureaus, met als doel marktonderzoek of klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren. Deze dienstverleners zullen persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de instructies en onder de controle van Autobedrijf Thur.

Als persoonsgegevens naar een ontvanger in het buitenland worden verzonden, gebeurt dit doorgaans alleen naar een ontvanger in een land dat volgens de Europese Commissie een voor persoonsgegevens passend beschermingsniveau biedt. Als persoonsgegevens naar een ontvanger in een land worden verstuurd dat geen passend beschermingsniveau biedt, zal Autobedrijf Thur ervoor zorgen dat de wettelijk vereiste waarborgen worden genomen. Indien je nadere informatie wenst te ontvangen over de doorgifte van uw persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte, kunt u contact opnemen met de Functionaris voor Gegevensbescherming van Autobedrijf Thur (zie artikel 12).

8. HOE LANG WIJ GEGEVENS BEWAREN

Wij bewaren persoonsgegevens overeenkomstig ons interne dataretentiebeleid en/of zo lang als (i) u klant bent bij Autobedrijf Thur of interesse blijft tonen in de diensten van Autobedrijf Thur, wij wettelijk verplicht zijn gegevens te bewaren, of wij op goede gronden menen gegevens te mogen bewaren, voor zover noodzakelijk.

9. IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Wanneer u onze websites, diensten, applicaties, communicatiediensten (zoals e-mail) en hulpmiddelen bezoekt of gebruikt, kunnen wij cookies, web beacons en andere soortgelijke technologieën voor het opslaan van informatie gebruiken met als doel advertentie-uitingen te personaliseren en u een betere, snellere en veiligere klantervaring te kunnen bieden. Als u geen cookies wenst, kunt u die weigeren. Voor meer details over het gebruik van cookies verwijzen wij naar ons cookie statement (https://www.thur.nl/cookiestatement).

10. UW RECHTEN, WAARONDER HET RECHT OM BEZWAAR TE MAKEN

U hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens wij van u hebben vastgelegd en aan wie wij uw persoonsgegevens hebben verstrekt. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via de klantenservice. Autobedrijf Thur zal zich inspannen om te reageren binnen de wettelijke termijn. Buitensporige verzoeken kunnen wij buiten behandeling laten.

Naast het recht op inzage heb je met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens de volgende rechten:

  • het recht om uw toestemming in te trekken, voor zover onze verwerking van uw persoonsgegevens daarop is gebaseerd;
  • het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens;
  • het recht om uw persoonsgegevens te (laten) rectificeren/corrigeren;
  • het recht op verwijdering van uw persoonsgegevens;
  • het recht op beperking van de u betreffende verwerking;
  • het recht op dataportabiliteit;
  • het absolute recht om bezwaar te maken tegen direct marketing;
  • het recht om bezwaar te maken tegen verwerkingen die plaatsvinden vanwege de gerechtvaardigde belangen van Autobedrijf Thur of een derde (afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden).

U kunt uw rechten slechts uitoefenen voor zover de wet u deze rechten toekent. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u zelf is gedaan, vragen wij om een kopie van uw identiteitsbewijs bij dit verzoek mee te sturen. Hierbij vragen wij ook om op deze kopie de pasfoto, MRZ (machine readable zone; de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) onherkenbaar te maken.

11. BEVEILIGING EN BESCHERMING VAN GEGEVENS

Autobedrijf Thur past passende beveiligingsmaatregelen toe om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging zoveel mogelijk tegen te gaan. Autobedrijf Thur heeft zowel technische als organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen. Deze beveiligingsmaatregelen worden periodiek herzien op basis van dreigingen.

12. CONTACT

Voor vragen en/of opmerkingen met betrekking tot dit privacy statement kunt u contact opnemen met:

Autobedrijf Thur Genderen B.V.
T.a.v. Functionaris voor Gegevensbescherming
Kelderstraat 17
4265 HG Genderen

Tel. 0416-351156

www.thur.nl/contact

Onze Functionaris voor Gegevensbescherming -mits aangemeld bij de toezichthouder -is bereikbaar per e-mail via info@thur.nl en per post via bovenstaand adres.

13. WIJZIGINGEN

De manier waarop wij persoonsgegevens verwerken, en de samenstelling of hoeveelheid van gegevens die wij verwerken, kan wijzigen. Daarom behouden wij ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. U zult indien noodzakelijk op de hoogte worden gebracht van een wijziging. In dit Privacy Statement wordt altijd de laatste datum van wijziging aangegeven.

Dit statement is voor het laatst herzien op 23 mei 2018.